Bjorn Fransen (Oss) & Lavy Frauenfelder winnen Open Langenbooms Koppel Tacticstoernooi

image_pdfimage_print

Op zaterdagavond vond bij Café-Zalen D’n Bens het Open Langenbooms Koppeltoernooi Tactics plaats. Op deze avond waren er 9 koppels die streden om de titel en het bijbehorende prijzengeld. In 2 poules werd er gestreden wie er naar de winnaarsronde en wie er in de verliezersronde mochten deelnemen.

In de verliezersronde was er een voorrondewedstrijd welke gespeeld werd door Dennis Hagens & Toon Kremers en het andere koppel Robert Derks & Jan Raaymakers. In deze partij waren het Robert & Jan die hier de winst pakte met 2-1 en door mochten naar de halve finale. In deze halve finale troffen ze Peter Derks & Robert Kusters. Hierin kwamen Peter & Robert al snel op een 2-0 voorsprong, maar Robert & Jan kwamen daarna nog knap terug tot 2-2. In de beslissende leg hoefde Robert & Jan alleen nog maar een single 10 te gooien om de wedstrijd te beslissen, echter ze faalde beide om dit te gooien. Hierdoor wisten Peter & Robert alsnog de wedstrijd te beslissen en een 3-2 winst te pakken. In de andere halve finale waren het Roy Peters & Johnny Dinnissen die hier mochten aanvangen tegen Mike Brans & Michelle Verberk. Deze halve wisten Roy & Johnny te winnen met 3-0 van Mike & Michelle.
De finale ging daardoor tussen Peter & Robert en Roy & Johnny, welke ze ook al in de poulefase tegenkwamen. Toen ging de winst naar Peter & Robert. In de finale waren het Peter & Robert die nog wel de eerste leg braken van Roy & Johnny, maar Roy & Johnny braken gelijk terug tot 1-1. Daarna hielden Roy & Johnny hun eigen leg en ook de leg daarop was een prooi voor Roy & Johnny, waardoor ze deze finale wisten te winnen met 3-1.

In de winnaarsronde waren er geen voorronde wedstrijden, waar er gelijk met de halve finales begonnen kon worden. In de eerste halve finale waren het Mark Schaap & Peter van Bergen die hier het op mochten nemen tegenover Danny Verhoeven & Gijs van den Elzen. Met een 3-1 overwinning was de partij voor Danny & Gijs. In de andere halve finale waren het Geert van den Berg & Lars Fransen die hier hier mochten opnemen tegen Bjorn Fransen & Levy Frauenfelder. Bjorn en Levy hadden in de poulefase nog geen leg afgegeven en ook in deze halve finale wisten ze de nul te houden. Met 3-0 ging de winst naar Bjorn & Levy. De finale ging hierdoor dus tussen Danny & Gijs en hun tegenstanders Bjorn & Levy. Ook hier wisten Bjorn & Levy geen leg af te geven en wonnen hierdoor de finale met 4-0.

Ondanks de mindere opkomst, was het weer een geslaagd en gezellig toernooi. De organisatie kan hierdoor ook weer terugkijken op een geslaagd toernooi. Wij willen daarom ook iedereen welkom heten op ons volgend toernooi op zaterdagavond 20 augustus bij D’n Bens. Dan organiseren we een zomeravond darttoernooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.