Roy Leenders winaar Zomerdarttoernooi, Sylvano de Bie runner-up

image_pdfimage_print

Afgelopen zaterdagavond 20 augustus organiseerde Langenbom DC het Zomeravond Singel Darttoernooi. Op deze zomeravond waren maar liefst 24 darters naar Café-Zalen D’n Bens afgereisd. Ondanks deze opkomst was het niet minder gezellig om.

Nadat de poulewedstrijden allemaal gespeeld waren, konden we aanvangen met de winnaars- en verliezersronde.
In de verliezersronde waren het Joey van Laere en Lars Fransen die het in de finale tegen elkaar mochten opnemen. Joey wist de finale te bereiken door bij de laatste 16 te winnen met 3-0 van Vincent Pater, bij de laatste 8 was het Geert Hendriks die het moest afleggen met 3-0 tegen Joey en in de halve finale was het Mark Schaap die hier met 3-0 klop kreeg. Lars daar en tegen had bij de laatste 16 een bye, waardoor hij direct in de kwartfinale stond. In deze kwartfinale was Lesley Biest zijn tegenstander en Lars won deze met 3-0, in de halve finale was het Rolf Biest die het Lars hier nog lastig wist te maken en nipt verloor van Lars met 3-2.
In de finale was het Lars die de wedstrijd domineerde, die in de derde leg nog een F100 wist te noteren. Joey was in deze finale niet bij machte om Lars te stoppen en Lars won de finale overtuigend met 4-0.

In de winnaarsronde waren het Roy Leenders en Sylvano de Bie die elkaar tegen kwamen in de finale. Roy wist de finale te bereiken door in de kwartfinale te winnen van Giel Lagarde met 3-0 en in de halve finale te winnen van Wilco Vissers met 4-0. Sylvano bij de laatste 16 het opnemen tegen Stan van der Heijden en wist deze partij met 3-0 te winnen. Daarna in de kwartfinale mocht Sylvano het opnemen tegenover zijn vader Richard de Bie. Hierin wist Richard het zijn zoon nog erg lastig te maken maar verloor helaas de partij met 3-2 van Sylvano. In de halve finale was het Eimardo van Engelen die het aflegde tegenover Sylvano met 4-2.
De finale mocht Roy aanvangen en wist ook zijn eigen leg te behouden, 1-0. Ook Sylvano wist zijn leg te behouden maar brak daarop Roy om zodoende op een 1-2 voorsprong te komen. Roy brak gelijk terug met een knappe 170-finish. Dit was ook de doodsteek voor Sylvano, die wel kansen kreeg maar Roy was met 5-2 toch te sterk voor Sylvano.

Wij als Langenbom DC kunnen met veel genoegen terugkijken op een geslaagd toernooi. Wilt u meer weten van Langenbom DC over de toernooien en rankings die wij organiseren, like dan onze Facebookpagina. Of neem contact op met ons via het contactformulier van onze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.