NIEUW: Teamtoernooi op zaterdag 15 juli 2017

image_pdfimage_print

Op zaterdag 15 juli 2017 organiseren wij als Langenbom DC bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom een teamtoernooi. Aanvang van dit toernooi zal zijn om 13:00 uur.

Wat houd een teamtoernooi in?

Het teamtoernooi houdt in dat je met minimaal 4 spelers aanwezig dient te zijn. Je speelt als team 4x een single, daarna koppels en mocht er nog geen beslissing zijn een teamronde. De wedstrijden zullen gespeeld worden als een best of 7. Dit houdt in dat als team 1 met 3-1 voor staat uit de singles en team 1 wint de eerste koppel, dan heeft team 1 met 4-1 gewonnen en is de wedstrijd afgelopen. Het thuisspelende team dient de oneven wedstrijden te schrijven, het uitspelende team schrijft de even wedstrijden.

Opgeven voor dit toernooi kan via onze website via het inschrijfformulier en kan tot vrijdag 14 juli 2017. De kosten voor dit toernooi bedraagt € 20,- per team. Het inschrijfgeld zal tevens dienen als prijzengeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.