Manfred van Daal winnaar 8ste BGL Ranking, Marcel Kouwenberg wint de verliezersronde

Afgelopen zondag 26 april hadden we 22 deelnemers die meededen aan de 8ste BGL Ranking. In 2 poules van 5 en 3 van 4 ging de strijd wie er naar de winnaarsronde zal gaan en wie de verliezersronde ingingen.

In de verliezersronde ging de eerste halve finale tussen Hans Achten en Peter van de Laar. Deze strijd werd met 3-0 gewonnen door Hans Achten. In de andere halve finale ging de strijd tussen Rik Hendriks en Marcel Kouwenberg en werd met een 3-0 overwinning gewonnen door Marcel.
De finale ging in het begin nog gelijk op tot de 5de leg. Deze werd gewonnen door Marcel en wist ook de daarop volgende leg te winnen en zodoende deze finale met 4-2 te winnen.

In de winnaarsronde waren het Manfred van Daal en Rudy van Lanen die het in de eerste halve finale gingen uitmaken wie er naar de finale ging. Met een 4-1 overwinning was het Manfred die hier de finale bereikte ten koste van Rudy. In de andere halve finale stonden Marc de Klein en Raymond Schakenraad tegenover elkaar om een plaats in de finale te bemachtigen. Hierin was Raymond de sterkste van de 2 en won deze halve finale met 4-1.
In de finale was het Manfred die hier een zeer sterke pot neerzette en de finale met een 5-1 overwinning naar zich toe trok.

Onze volgende en tevens laatste ranking zal plaatsvinden op zondag 10 mei bij DSC in Goch (D) en is uiteraard voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie en het rankingreglement, zie onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *