Rob Terwindt & Joey van Laere winnaars Open Langenboom Koppels.

image_pdfimage_print

Op vrijdag 1 mei vond bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom weer het Open Langenboom Koppeltoernooi plaats. Met 19 koppels gingen we in 4 poules van start en na mooie en spannende wedstrijden gingen we door met de winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde waren het in de eerste halve finale Max van Dijk & Mark Teunesen die het mochten opnemen tegen Frenky Heurkens & Wesley Spierings. In deze halve finale ging het mooi tegen elkaar op, waarbij de beslissende 5de leg moest bepalen wie naar de finale gingen. In deze beslissende leg waren het Max & Mark die hier de winst wisten te pakken met 3-2 en een plek in de finale bemachtigde. In de andere halve finale waren het Geert van den Berg & Marc de Klein die het mochten opnemen tegen Johnny Dinnissen & Robert Kusters. Met een 3-0 winst wisten Geert & Marc een plek in de finale te bemachtigen.
In deze finale waren het Max van Dijk & Mark Teunesen die meteen een 1-0 voorsprong namen. Echter lang konden ze hier niet van genieten want Geert van den Berg & Marc de Klein wisten hun eigen leg te behouden en daarna meteen een break te forceren voor een 2-1 voorsprong voor Geert & Marc. Daarna ging het snel en Geert & Marc wisten de finale met een 4-1 overwinning binnen te slepen.

In de winnaarsronde ging de eerste halve finale tussen John van de Weerd & Bjorn Fransen tegen Roy Leenders & Joan van Orsouw. Met een 4-0 overwinning wisten John & Bjorn de finale te bereiken. In de andere halve finale waren het Rob Terwindt & Joey van Laere die het mochten opnemen tegen Jaimy van de Weerd & Stef van Rooij. Jaimy & Stef wisten nog mooi partij te bieden tegen Rob & Joey, echter het waren Rob & Joey die er met een 4-2 winst de finale wisten te bereiken.
In de finale was het spektakelstuk van niveau. John & Bjorn wisten meteen een 2-0 voorsprong te nemen, maar Rob & Joey pakte de 3de en 4de leg waardoor de stand weer gelijk kwam (2-2). Hierna volgde de breaks op en neer, als eerste waren het Rob & Joey die de break en de voorsprong pakte (2-3). De volgende leg was weer een break voor John & Bjorn en trokken de stand weer gelijk. Ook de daar op volgende legs gingen allemaal tegen de darts in. De 9de leg moest voor een beslissing zorgen en dat was ook te merken aan de scores. Met goede en minder goede scores van beide partijen, ging de winst (5-4) in deze naar Rob Terwindt & Joey van Laere.

Voor de complete uitslag kan je hier terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.