Zaterdag 25 juni 2016, Ouder-Kind Toernooi met aansluiten de Gesloten Langenbomse Dartkampioenschappen

image_pdfimage_print

ouder_kind gesloten 2016.cdrOp zaterdag 25 juni vanaf 18:00 uur organiseert Langenbom DC weer voor de 3de keer het Ouder-Kind Toernooi. Op deze zaterdag mogen de vaders en/of moeders het met hun zoon en/of dochter het opnemen tegen andere vaders/moeders met hun zoon/dochter. Deze avond is vrijblijvend en er zijn geen inschrijfgelden aan verbonden. Uiteraard geldt dat dit toernooi alleen voor mensen uit Langenboom of geboren in Langenboom.

Aansluitend aan dit toernooi zal het Gesloten Langenbom plaatsvinden. Deze zal omstreeks 20:00 uur starten met de poulewedstrijden, waarna er verder gespeeld zal worden in winnaars- en verliezersronde. Het toernooi is toegankelijk voor alle inwoners van Langenboom en/of geboren in Langenboom. Vorig jaar ging Martijn van Gaal hier met de prijs en wisselbeker er vandoor, zal hij ook dit jaar weer zijn titel verdedigen? Of mogen we dit jaar een andere winnaar krijgen? We zullen het allemaal weten op zaterdag 25 juni, plaats van het toernooi is bij Café D’n Bens. Inschrijven voor het Ouder-Kind Toernooi kan via deze link. Opgeven voor het Gesloten Langenbom kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.