Rik Hendriks winnaar Ranking 8

image_pdfimage_print

Afgelopen zondag 22 april vond bij Dart Sport Club Goch de 8ste BGL+ Ranking plaats van dit seizoen. Met 15 deelnemers konden we aanvangen in 3 poules van 5, wat inhoud dat merendeel vandaag in de verliezersronde terecht zou komen.

Om in de winnaarsronde te komen, werd er in de 3 poules stevig om gegooid, want alleen de beste 2 uit de poule gaan naar de winnaarsronde. In de verliezersronde dus mensen die je normaal gesproken niet zomaar daar zou treffen. Hierdoor was er ook maar 1 wedstrijd bij de laatste 16.
3-2 Rick van Dijk – Mark Schaap

Bij de laatste 8 kwamen de overige spelers pas aan de beurt
3-2 Roel Hermsen – Rick van Dijk
3-0 Robert Kusters – Jan Raaijmakers
3-1 Bram Junier – Hans Jurgen Otto (D)
3-0 Niels Strijbosch – Robert Derks

In de eerste halve finale ging het tussen Roel Hermsen en Robert Kusters. Robert brak Roel gelijk in de eerste leg, echter Roel brak gelijk terug en bracht de stand weer gelijk. Roel wist hierna ook zijn eigen leg te behouden en met wederom een break wist Roel een 3-1 winst te pakken. In de andere halve finale ging het tussen Niels Strijbosch en Bram Junier. Beide spelers waren aan elkaar gewaagd, wat blijkt. Er moest uiteindelijk een beslissende leg gespeeld worden om te bepalen wie er naar de finale ging. Hierin was Niels die als eerste de juiste dubbel gooide en met 3-2 de partij won.

In de winnaarsronde bij de laatste 8, waren er maar 2 wedstrijden.
3-1 Mitchell Koster – Peter van Bergen
3-0 Rik Hendriks – Nick van Lieshout

De eerste halve finale ging tussen Geert van den Berg en Mitchell Koster. In deze strijd was het verrassend genoeg Mitchell die hier met 3-1 van Geert won. In de andere halve finale werd deze gestreden tussen Rik Hendriks en Mathijs van Els. Hier uiteindelijk geen verrassing, want Rik wist zijn partij hier met 3-1 te winnen.

In de finale wederom Rik Hendriks, echter de tegenstander was wel verrassend, Mitchell Koster. In het  begin ging het gelijk op tot 3-3. Daarna kwam Rik op stoom en met 5-3 werd de winst gepakt door Rik.

Onze volgende ranking wordt gehouden op zondag 6 mei 2018 bij Dart Sport Club Goch, Gartenstrasse 9, Goch. Deze ranking is voor iedereen toegankelijk. Inschrijven voor dit rankingtoernooi zal uitsluitend plaatsvinden op de dag zelf aan de wedstrijdtafel en dat kan tot 13:00 uur. Het toernooi zal daarna omstreeks 13:00 uur aanvangen met poulewedstrijden en aansluitend winaars- en verliezersronde. Voor meer informatie, stand en het reglement kunt u terecht op onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.