John van de Weerd wint de 7de BGL Ranking, Leo Bakker wint de verliezersronde

Op zondag 22 maart vond de 7de BGL Ranking plaats bij Café Zalen D’n Bens in Langenboom. Met 25 deelnemers begonnen we met de poules en aansluitend vonden de winnaars- en verliezersronde plaats.

In de eerste halve finale van de winnaarsronde waren het Klaus Baumert (D) en Manfred van Daal die er een mooie spannende pot van maakte. In deze halve finale kwam er een beslissende 7de leg aan te pas om te bepalen wie er in de finale kwam. Helaas voor Manfred was het Klaus die de beslissende dubbel gooide en met 4-3 deze halve finale wist te winnen.
In de andere halve finale waren het teamgenoten Geert van den Berg en John van de Weerd die gingen strijden om een plaats in de finale.  Ondanks dat Geert scorend meekon met John, lieten de dubbels hem in de steek. Helaas voor Geert verloor hij de wedstrijd dan ook met 4-0 en ging John naar de finale.
In deze finale waren het clubgenoten Klaus Baumert (D) en John van de Weerd die mochten bepalen wie vandaag de winnaar ging worden van deze dag. In deze in het begin spannende finale ging het mooi gelijk op, echter John had nog net een beetje over en wist zijn clubgenoot met 5-2 te verslaan.

In de verliezersronde ging de eerste halve finale tussen Leo Bakker en Wouter van Rossum. In deze halve finale was er geen eer te behalen voor Wouter, want Leo wist met duidelijke cijfers deze halve finale te winnen met 3-0.
In de andere halve finale mochten Jan Raaymakers en Hans Jurgen Otto (D) uitmaken om een plaats in de finale.  Helaas voor Jan was Hans Jurgen net iets te sterk voor Jan en verloor deze halve eindstrijd met 3-1.
In de finale waren het Leo Bakker en Hans Jurgen Otto die dus de strijd in de finale van de verliezersronde met elkaar aangingen. In deze finale stond er wederom geen maat op Leo, want ook in deze wedstrijd ging geen leg naar zijn tegenstander en won hij de finale met 4-0.

Onze volgende ranking zal plaatsvinden op zondag 22 april bij Café Libre in Mill en is uiteraard voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie en het rankingreglement, zie onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *